~ Meet The Nik's ~

By: Nik Raihan Nik Omar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 4-Nov-2009 03:33 Email | Share | | Bookmark
The comeback!

Gaya tido
Close up
Having lunch
View all 12 photos...
After almost 4 months being abandoned, finally I've got something to be updated here. Hehehehehe.... nampak sangat aku ni malas nak maintain!

Anyway the pics were taken at our home sweet home. The brotherhood style. Enjoy...


Friday, 3-Jul-2009 02:22 Email | Share | | Bookmark
Abang Adik

 
 
 
View all 15 photos...








Sunday, 31-May-2009 01:17 Email | Share | | Bookmark
Genting Highland

 
 
 
View all 27 photos...
Huishh... bersawang aku nyer FP. hahaha.. lama giler tak update. Banyak sangat website sampai tak terurus. Lagipun gambar2 sama je.

Anyway, this is our last 2 months visit to Genting. Lama gak aku tak naik sana... Lepas plan ngan adek badek, we all naik sana on 30 May hari tu.


Monday, 13-Apr-2009 06:40 Email | Share | | Bookmark
Abang long goes to Karate-do class

Actually he's been attending this class for almost 3 months. Masa darjah 1 dulu, I did asked him to attend Taekwon-do but he refuse it. Alasannya malu. Citttt

So, tahun ni nak pulak masuk Karate. Walopon aku prefer Taekwon-do sebab at least menyambung class ku yang tak abih2 dulu. Tapi since this year takde lak kelas tu, I just let him take this class.

So far, he really loves to attend the class and always looking forward to it. Even nak balik kg pun kureng ceria sebab nanti missed the class. Baju pun dah beli and I think really worth it dengan minat dia tuh.
Masalah lak utk aku sebab tak leh nak kuar jalan2 weekend sebab kelas dia hari ahad. Kekadang kelam kabut balik sebab nak hantar dia.

Anyway, semoga abang long sentiasa sukses dalam apa jua bidang. We loves you much!!!


Kick sama dia!!!


Aksi tangan lak


Monday, 13-Apr-2009 04:54 Email | Share | | Bookmark
Iqmi turn 10 months

Bulat sungguh nampak dalam ni
Aksi menyenggeng
Ala2 kat snowy place gitu
View all 12 photos...
Well... time flies fast! Tup..tup... dah 10 bulan anakku! Tak sedar sungguh cepat masa berlalu kan... Seems like I just give birth to him, but he's going to 1 this May. Fuhhh....


Ni anak manja papa niiii


Mama menten sayang abang long


Look at his chubby body!!!


Aksi pakai spek... jakun semacam


Saya dah ada 2 batang gigi


Spek abang long pun jadila....


Dah start manjat niiii


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net